ontdek ons assortiment

Wij leveren het grootste assortiment biologische broodproducten.
Brood zoals brood zou moeten zijn: authentiek, puur, verantwoord geproduceerd en vooral erg lekker.

Goede ingrediënten, geen kunstmatige toevoegingen en met liefde gebakken, leveren producten met een pure smaak. Geen gewoon brood, maar écht lekker brood.

productgroepen

diepvries brood

Wij bieden het grootste assortiment klein- en grootbrood, zoetware en snack in diepvriesvorm aan.

zav brood

Naast ons diepvries assortiment hebben wij ook een ZAV (zuurstof arm verpakt) assortiment. Dit brood heeft een houdbaarheids periode van wel 14 weken.

Single packed

Een aantal van onze zoetwaren en snacks bieden wij in single packed verpakkingen aan. Ideaal voor in de horeca en catering.

productconcepten

KLEIN BROOD

Een zeer uiteenlopend assortiment van klein brood. Hierin vind u niet alleen de te verwachte broodjes zoals een pistolet en baguette maar ook zeer bijzondere en onderscheidende broodjes. Focaccia rond met verschillende toppings, turf broodjes en mix broodjes zijn hier een voorbeeld van.

GROOT brood

Frans boerenland brood, heel, dun of dik gesneden. Rustieke tafel bol of plaat breek broden u vind het hier allemaal.

SPELT

Als biologische bakker ben je bewust met de wereld bezig. Daarom kan het herontdekte spelt tarwe niet ontbreken. Tijdens het malen en verwerken van het spelt blijven meer van de voedingsstoffen behouden waardoor spelt brood voedzamer is dan traditioneel brood.

GLUTENVRIJ

Steeds meer mensen hebben een gluten allergie. Speciaal voor deze groep hebben wij een glutenvrij assortiment brood en zoetwaren ontwikkeld. De broodjes hoeven niet te worden afgebakken waardoor kruisbestuiving wordt voorkomen.

OZO sweet

Een heerlijk assortiment biologisch zoetwaren. Koeken, muffins, brownies maar ook hele cakes en appel kruimel platen. Vele van deze producten worden ook single packed aangeboden. Ideaal voor in de horeca of catering.

ozo snack

Naast het zoete OZOsweet assortiment hebben we ook een hartig assortiment, OZOsnack. Hierin vind u diverse soorten hartige broodjes. Saucijzen broodjes, kaas uienslofjes Brabantse worstenbroodjes en nog meer.

PRODUCTBROCHURES

diepvries brood

zav brood

glutenvrij (diepvries)

Single packed